Hotell Porto

Hitta inspiration till Hotell i Porto

I Porto finns några underbara ställen att bo på. Så oavsett om du reser med låg budget eller om du är en lyxresenär så finns det gott om hotell att välja på i Porto att välja på.

Sök Hotell Porto

 

The Yeatman Hotel

Rua do Choupelo, 4400-088 Vila Nova de Gaia; +351 220 151 565;
Nyöppnade Yeatman beskriver sig själv som ett “lyxigt vinhotell” och erbjuder mer än bara boende genom att erbjuda god mat och vin vid varje besök. Gäster kan njuta av den förstklassiga restaurangen, med tillgång till en utmärkt vinkällare och även privata middagsalternativ. Hotellet ligger mitt i Portos stadskärna och rummen är stylade i unik portugisisk stil när det gäller färger och plattsättningar och varje rum har en balkong med utsikt över Dourofloden. Dubbelrum finns från 2 170 SEK.

Pestana Porto

Praça da Ribeira 14050-513; +351 223 402 300;
Detta hotell som ligger mitt i stadskärnan erbjuder lyx och gamla tiders charm. Rummen är unikt dekorerade med moderna men ändå stilrena möbler, och många rum erbjuder dubbla balkonger och dörrar i fransk stil som öppnas ut mot vyerna över de charmerande kullerstensalléerna i gamla stan. Bar Heritage som ligger i byggnaden är en mysig plats för den som vill ta ett glas vin eller en sängfösare. Dubbelrum finns från 1 230 SEK.

Mercure Porto Centro

Praca da Batalha 116; +351 222 043 300;
Detta centralt belägna 4-stjärniga hotell är förvånansvärt billigt med tanke på vad det har att erbjuda. Hotellet representerar en otroligt bra affär för resenärer som vill uppleva lite mer lyx utan att behöva betala de höga priserna för bekvämlighet i gamla stan. Här är rent och modernt med vänlig personal och överdådigt dekorerade rum. Hotellet har även en restaurang och bar i byggnaden och ligger bara några få minuters gångsväg från tågstationen. Dubbelrum finns från 665 SEK.

Hotel Vila Galé

Av. Fernão Magalhães 74300-190; +351 225 191 800;
Detta portugisiska kedjehotell är beläget mitt i Portos mest berömda shoppingdistrikt, Rua de Santa Catarina, vilket gör att hotellet ligger perfekt placerat för dem som vill vill bo centralt och ha möjligheten att kliva rakt ut i hjärtat av Porto när man öppnar dörren. Hotellet är designat på ett klassiskt och stilrent sätt och en restaurang och bar finns i byggnaden. Tvillingrum finns för 600 SEK.

Oporto Sky Hostel

Rua da Lapa 334050; +351 222 017 069;
Detta högt rankade hostel är ganska centralt beläget och erbjuder de vanliga hostelbekvämligheterna och rummen, inklusive sovsalar och privatrum, med en extra sovsal för enbart kvinnor. Designen är modern och IKEA-aktig, med färgklickar på sängkläderna och dekoren. Bekvämligheterna inkluderar ett spelrum och bibliotek, kök och terass- och barbequeområde, tvättmöjligheter och personliga förvaringsskåp. Bäddar i sovsalar finns från 190 SEK.